«Πρόκληση Αθήνα»: Η Ανοιχτή Πόλη και ο Κώστας Ζαχαριάδης παρουσιάζουν το ψηφοδέλτιο για τον δήμο της Αθήνας

Η Ανοιχτή Πόλη και ο Κώστας Ζαχαριάδης  παρουσιάζουν αυτή την ώρα το ψηφοδέλτιο τους στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Στην εκδήλωση και ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης καθώς και πολλά στελέχη του κόμματος.

 

Άποψη της πρώτης σειράς στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Ανοιχτής Πόλης

«Η πρώτη μάχη που έχουμε να δώσουμε είναι η αυτοδιοικητική μάχη στο δήμο της Αθήνας» τόνισε μεταξύ άλλων ο Κ. Ζαχαριάδης προσερχόμενος στο χώρο της εκδήλωσης:

Στ. Κασσελάκης: Aκούω τεράστια παράπονα για τον Μπακογιάννη- Εχουμε μία πολύ καλύτερη λύση με τον Κώστα Ζαχαριάδη

Προσερχόμενος ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αντάλλαξε θερμή αγκαλιά με τον επικεφαλής της δημοτικής κίνησης και υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, ενώ στη συνέχεια σε δήλωσή του προς τους δημοσιογράφους ανέφερε ότι:

«Ακούω από πάρα πολλούς Αθηναίους ότι έχουν τεράστια παράπονα από τον Κώστα Μπακογιάννη και νομίζω ότι έχουμε μία πολύ καλύτερη λύση με τον Κώστα Ζαχαριάδη. Είμαι εγώ εδώ και εμείς εδώ για να σε υποστηρίξουμε με όλη μας την καρδιά και να τρέξουμε χιλιόμετρα μέχρι το τέλος».

Σ. Φάμελλος: Η αυτοδιοίκηση ως πυλώνας της Δημοκρατίας πρέπει να γίνει καλύτερη

Προσερχόμενος στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ανοιχτής Πόλης, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισήμανε ότι «η αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να υποκλίνεται ούτε στην οικογενειοκρατία ούτε στις κομματικές ταυτότητες του κ. Μητσοτάκη»:

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα