Προκαλεί ο Κασιδιάρης: Θέλει να απαγορευτεί η συμμετοχή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις εκλογές

Προκαλεί και πάλι ο καταδικασμένος για την εγκληματική δράση της Χρυσής ΑυγήςΗλίας Κασιδιάρης, ο οποίος θέλει να είναι υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού συμμετέχει στον συνδυασμό «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία», που κατέθεσε αίτηση για συμμετοχή στις εκλογές στο Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου. Το οποίο είχε μπλοκάρει τη συμμετοχή του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Με νέα του ανάρτηση στο Twitter, o πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, που θέλει να είναι υποψήφιος στην Α΄ Αθηνών σε συνδυασμό με «28 ανεξάρτητους υποψήφιους βουλευτές», απειλεί ότι θα καταθέσει υπόμνημα για την απαγόρευση συμμετοχής στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είχαν καταθέσει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για να μην επιτραπεί η κάθοδος του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές του Μαΐου. Το Σάββατο, το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε υπόμνημα για να «μπλοκαριστεί» και η νέα προσπάθεια του καταδικασμένου Χρυσαυγίτη να συμμετάσχει στις εκλογές.

«Καταθέτω άμεσα υπόμνημα για την απαγόρευση συμμετοχής στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, με βάση την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την Siemens, που αναφέρει ρητά πως τα εν λόγω μορφώματα λειτουργούσαν συστηματικά και διαχρονικά ως πλυντήρια μαύρου χρήματος», ισχυρίζεται στην ανάρτησή του ο Η. Κασιδιάρης.

«Ως εκ τούτου δεν υπηρετούν το δημοκρατικό πολίτευμα και με βάση το άρθρο 29 του συντάγματος πρέπει να απαγορευτεί η συμμετοχή τους στις εκλογές. Γελάω με τα άκυρα υπομνήματα του Μητσοτάκη και του Ανδρουλάκη, γιατί καταστρατηγούν το νόμο που οι ίδιοι ψήφισαν και αναφέρεται μόνο σε κόμματα και όχι σε ανεξάρτητους υποψηφίους», υποστηρίζει.

Και καταλήγει: «Αποδεικνύουν τον πανικό τους, τον παροξυσμό τους και πρωτίστως το μένος τους ενάντια στην ελεύθερη βούληση των Ελλήνων πολιτών, τις ελεύθερες εκλογές και το δημοκρατικό πολίτευμα», υποστηρίζει.