Πρώην σύζυγος Μπόρις Τζόνσον: Η ζωή μαζί του είχε γίνει αφόρητη

Το γεγονός ότι ήταν «αφόρητες» οι τελευταίες ημέρες του γάμου της με τον Μπόρις Τζόνσον τόνισε η πρώην σύζυγός του, Μαρίνα Γουίλερ, ενώ είπε ότι εκείνη έλαβε την απόφαση να πάρουν διαζύγιο, έπειτα από 25 χρόνια συμβίωσης.

Η 56χρονη συγγραφέας και δικηγόρος είπε ότι η κατάρρευση του γάμου της με τον Βρετανό πρωθυπουργό έγινε σε μια περίοδο που εκείνη έδινε μάχη με τον καρκίνο των ωοθηκών.

«Το θεϊκό σχέδιο φαίνεται ότι πήγε στραβά», επεσήμανε στο αμερικανικό γυναικείο περιοδικό Good Housekeeping.

Ενώ πρόσθεσε: «Τα τέσσερα παιδιά μου κι εγώ είχαμε ήδη σκληρές καταστάσεις να αντιμετωπίσουμε. Ο 25χρονος γάμος μας είχε γίνει αφόρητος, έτσι τον τερμάτισα, αλλά όλο αυτό ήταν άθλιο. Φυσικά, ο καρκίνος είχε διαφορετική εξέλιξη. Μετά από δύο χρόνια συνειδητοποιώ ότι ήμουν τυχερή».

Σε άλλη συνέντευξή της στο Radio New Zealand η Μαρίνα Γουίλερ είπε ότι ουδέποτε ένιωσε να βρίσκεται στη σκιά του Τζόνσον: «Δεν το ένιωσα όταν ακολουθούσα τη νομική μου καριέρα, που ήταν φυσικά πολυάσχολη γιατί είναι μια δουλειά που σε στρεσάρει πολύ. Ήμουν αρκετά τυχερή να ασχοληθώ με όλα τα είδη πραγματικά συναρπαστικών υποθέσεων. Δεν νομίζω ότι ένιωσε ποτέ να βρίσκομαι στη σκιά κάποιου».

Η Γουίλερ και ο Τζόνσον παντρεύτηκαν το 1993 κι απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον Σεπτέμβριο του 2018 ότι είχαν χωρίσει «πριν από μερικούς μήνες» μετά από 25 χρόνια γάμου, αλλά η διαδικασία έκδοσης του διαζυγίου καθυστέρησε μέχρι την ολοκλήρωσή της τον Νοέμβριο του 2020. Πριν από τη Γουίλερ ο Τζόνσον είχε παντρευτεί την πρώτη σύζυγό του, Αλέγκρα Μόστιν Όουεν κι ο γάμος τους είχε διαρκέσει έξι χρόνια.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα