

Ο κινεζικός στρατός ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ξεκίνησε στρατιωτικές ασκήσεις γύρω από την Ταϊβάν, χαρακτηρίζοντάς τες ως «αυστηρή προειδοποίηση και ισχυρή αποτροπή» προς φερόμενους αυτονομιστές στο αυτοδιοικούμενο νησί.
«Οι ασκήσεις επικεντρώνονται κυρίως σε περιπολίες ετοιμότητας για μάχες στη θάλασσα και στον αέρα, στην απόκτηση συνολικής υπεροχής, σε επιθέσεις εναντίον θαλάσσιων και χερσαίων στόχων, καθώς και στον αποκλεισμό κρίσιμων περιοχών και θαλάσσιων διαδρόμων», δήλωσε ο ανώτερος συνταγματάρχης Σι Γι, εκπρόσωπος της Ανατολικής Διοίκησης του κινεζικού στρατού.
Πηγή: AFP
Σχετικά Νέα
Τραμπ: Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε με την Κίνα – Οι δασμοί δεν θα είναι 145%, αλλά δεν θα φτάσουν στο μηδέν
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε στους δημοσιογράφους στο Οβάλ Γραφείο ότι αν.
Κηδεία Πάπα Φραγκίσκου: Παρών Σολτς και Σταϊνμάιερ – Θα παραστεί και ο Αντόνιο Γκουτέρες
Ο ομοσπονδιακός πρόεδρος της Γερμανίας, Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ και ο καγκελάριος της χώρας, Όλαφ Σολτς.
Ο ΟΗΕ αναδιαρθρώνει την παρουσία του στη Συρία – Έκκληση για χρηματοδότηση
O Ντέιβιντ Κάρντεν, αναπληρωτής περιφερειακός Συντονιστής Ανθρωπιστικής Βοήθειας του ΟΗΕ για την κρίση στη.
Το ουκρανικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε τον Κινέζο πρέσβη – Εξέφρασε την ανησυχία του για την εμπλοκή του Πεκίνου στον πόλεμο στο πλευρό της Ρωσίας
Το υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας ανέφερε χθες, Τρίτη (22/4) ότι κάλεσε τον πρέσβη της.