

Tην άποψη ότι η διαταγή έρευνας από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, είναι μια σωστή κίνηση, εξέφρασε, ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για το λανθασμένο πόρισμα συναδέλφων του, αναφορικά με «σεξουαλική κακοποίηση» του 11 μηνών νεκρού βρέφους, που μετέφεραν οι γονείς του στο «Παίδων Αγία Σοφία» την περασμένη Κυριακή.
«Το τραγικό λάθος δεν ήταν η μη λήψη ιστορικού, αλλά ότι οι δύο ιατροδικαστές του υπ. Δικαιοσύνης βγήκαν και δήλωσαν ένα τελικό πόρισμα για το οποίο όχι απλώς δεν ήταν βέβαιοι, αλλά το διέψευσαν και οι ίδιοι αργότερα», τόνισε ο Γρ. Λέων, ξεκαθαρίζοντας ότι, «δεν υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη σε τέτοια λάθη».
Όσο αφορά στο συγγνώμη στους γονείς που διασύρθηκαν, είπε πως δεν υπάρχει «καμία αμφιβολία ότι η συγγνώμη έχει ήδη ειπωθεί», υπογράμμισε ωστόσο ότι, «αλλά εγώ θα ήθελα ένα συγγνώμη από τους ίδιους τους συναδέλφους».
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.