Πριγκίπισσα Σαρλίν: Αντίο στο παλάτι-Βρίσκεται σε μυστική τοποθεσία

Μετά από την πολύμηνη παραμονή στη Νότια Αφρική για λόγους υγείας -όπως αναφέρει το παλάτι- η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε πριν από μερικές μέρες στο Μονακό με ιδιωτικό αεροπλάνο του συζύγου της ντυμένη στα μαύρα, μετά από ολονύχτιο ταξίδι, από το Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής.

Λίγο μετά από τον ερχομό της, ενημερωθήκαμε από την Chantell Wittstock, κουνιάδα της Charlene και PR για το φιλανθρωπικό της ίδρυμα στη Νότια Αφρική, η οποία μιλώντας στην MailOnline τόνισε ότι δεν είναι σαφές εάν η πριγκίπισσα σκοπεύει να επιστρέψει μόνιμα στο παλάτι και μεταξύ άλλων τόνισε ότι η επιστροφή της στα royal καθήκοντα εξαρτάται από την ανάρρωσή της από την ασθένεια που την ταλαιπωρεί. Οι εν λόγω δηλώσεις έγειραν πολλά ερωτήματα και όλοι αναρωτιούνταν αν τελικά η πριγκίπισσα θα επιστρέψει στο παλάτι ή θα μείνει μόνη της στο διαμερισμά της και κατά συνέπεια θα χωρίσει από τον σύζυγό της.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις της, η Chantell Wittstock σε συνέντευξή της στο News24.com είπε πως η πριγκίπισσα είναι “υπερβολικά ευτυχισμένη που επέστρεψε στην οικογένειά της” και εξήγησε ότι  “η Charlene θα μείνει μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά.

Και κάπου εδώ, τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη πιο πολύ αφού σύμφωνα με τον σύζυγό της, η πριγκίπισσα έχει φύγει ξανά μακριά από την οικογένειά της… προκειμένου να αναρρώσει. Πιο συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας μιλώντας στο «Monaco Matin» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι η σύζυγός του βρίσκεται και πάλι κάπου μακριά από τον ίδιο και τα 6χρονα δίδυμα παιδιά τους. Ο ίδιος τονίζει πως «είναι καλύτερα, αλλά χρειάζεται ακόμα ξεκούραση και ηρεμία», είπε. «Δεν βρίσκεται στο Πριγκιπάτο, αλλά θα μπορέσουμε να την επισκεφτούμε πολύ σύντομα. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα από διακριτικότητα. Υπάρχει κόπωση, όχι μόνο σωματική, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με ανάπαυση και παρακολούθηση».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα