

Την ευγνωμοσύνη προς την Ελλάδα και τον πρωθυπουργό εκφράζει ο Ισραηλινός πρέσβης με ανάρτηση του στο Χ, για την συμπαράσταση στο Ισραήλ και τους Ισραηλινούς σε αυτήν την δύσκολη περίοδο.
Επίσης, ο Ισραηλινός πρέσβης αναπαράγει και την απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη: “Καταδικάζω απερίφραστα τη σημερινή αποτρόπαια τρομοκρατική επίθεση κατά του Ισραήλ, που προκάλεσε μεγάλο αριθμό θυμάτων μεταξύ των αμάχων. Στεκόμαστε στο πλευρό του λαού του Ισραήλ και υποστηρίζουμε πλήρως το δικαίωμά του στην αυτοάμυνα”.
Άμεση ήταν η καταδίκη και από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών. “Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα τη σημερινή εκτόξευση ομορβροντίας ρουκετών από τη Γάζα κατά του Ισραήλ. Η Ελλάδα στέκεται στο πλευρό του Ισραήλ και ανησυχεί βαθύτατα από αυτή την απαράδεκτη κλιμάκωση της βίας” τονίζεται σε αντίστοιχη ανάρτησή του.
Την απερίφραστη καταδίκη εξέφρασε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας. “Καταδικάζουμε απερίφραστα τις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του Ισραήλ” τονίζει σε ανάρτησή του, σημειώνοντας: “Το Ισραήλ έχει το δικαίωμα στην αυτοάμυνα” υπογραμμίζει.
Καταδίκη εξέφρασε και η πρεσβεία της Ελλάδας στο Τελ Αβίβ, διαμηνύοντας ταυτόχρονα: “Στεκόμαστε στο πλευρό του Ισραήλ”.
Σχετικά Νέα
Μ. Βρετανία: Ένοχοι τρεις “θαυμαστές του Χίτλερ”, που σχεδίαζαν εμπρησμούς σε τζαμιά και συναγωγές
Τρεις άνδρες, θαυμαστές του Αδόλφου Χίτλερ και της ναζιστικής ιδεολογίας, καταδικάστηκαν σήμερα από τη.
Μελόνι: Η κατάσταση στη Γάζα είναι δραματική – Διαφωνήσαμε με αρκετές επιλογές του Ισραήλ
Σε ακρόαση στο Ιταλικό Κοινοβούλιο, η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι τοποθετήθηκε σχετικά με την.
Πιστόριους: Προειδοποιεί για επιστροφή της υποχρεωτικής θητείας, εάν δεν επαρκούν οι εθελοντές
ΗΓερμανία ενδέχεται να επαναφέρει την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία, εφόσον ο αριθμός των εθελοντών που.
Τουρκία: Ζητά κατάπαυση του πυρός στη Λιβύη χωρίς χρονοτριβή
Έκκληση για κατάπαυση του πυρός «χωρίς χρονοτριβή» στη Λιβύη έκανε την Τετάρτη (14/05) η.