Πρεσβεία του Ισραήλ: Σε αυτόν τον πόλεμο υπάρχει το κακό και εκείνοι που παλεύουν εναντίον του κακού

«Βρέχει ρουκέτες και σφαίρες κατά πάνω μας», γράφει σε ανάρτησή της η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter), τονίζοντας «εμείς, τους ρίχνουμε φυλλάδια που λένε στους αμάχους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους».

Επίσης, υπογραμμίζει: «Δεν υπάρχει αναλογικότητα σε αυτόν τον πόλεμο. Υπάρχει το κακό και υπάρχουν και εκείνοι που παλεύουν εναντίον του κακού!».

Η ανάρτηση

Οι φωνές των θυμάτων φωνάζουν από τους τάφους τους για να ακουστούν

Τη λίστα με τα ονόματα των θυμάτων από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς δημοσίευσε στην πρώτη σελίδα της η γερμανική εφημερίδα, σύμφωνα με την πρεσβεία του Ισραήλ.

Πρεσβεία Ισραήλ: «Η Χαμάς είναι το ISIS»

Τις ωμότητες και τις κτηνωδίες της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς στηλιτεύει η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα, με νέα ανάρτησή της το μεσημέρι της Παρασκευής στο Facebook.

Στη σχετική ανάρτηση, η Πρεσβεία του Ισραήλ γράφει: «Η #Χαμάς είναι το ISIS. Τρομοκρατική βαρβαρότητα της Χαμάς εναντίον Ισραηλινών αμάχων. Στεκόμαστε στο πλευρό του #Ισραήλ!».

Η ανάρτηση της ισραηλινής πρεσβείας συνοδεύεται κι από ένα βίντεο διάρκειας:

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα