

Η Ρωσία είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί με όλες τις πλευρές που εμπλέκονται στην πολεμική διαμάχη της Ουκρανίας, δήλωσε ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Πιστεύω ότι ενεργούμε στη σωστή κατεύθυνση, υπερασπιζόμαστε τα εθνικά συμφέροντά μας, τα συμφέροντα των πολιτών μας, τον λαό μας. Δεν έχουμε άλλη επιλογή πλην της προστασίας των πολιτών μας», δήλωσε ο Πούτιν σε μία συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση της Ρωσίας.
«Είμαστε έτοιμοι να διαπραγματευτούμε με οποιονδήποτε εμπλέκεται σχετικά με αποδεκτές λύσεις, αλλά εξαρτάται από εκείνους. Δεν είμαστε αυτοί που αρνούνται να διαπραγματευτούν. Αυτοί αρνούνται», υποστήριξε ο Ρώσος πρόεδρος.
ΑΠΕ- ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Nissan: Προς απόλυση 20.000 υπαλλήλων, του 15% του εργατικού της δυναμικού
Η Nissan Motor θα προχωρήσει σε περαιτέρω μείωση περισσότερων από 10.000 θέσεων εργασίας παγκοσμίως,.
Ζελένσκι στον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄: Η Ουκρανία θέλει να τερματίσει αυτόν τον πόλεμο και κάνει τα πάντα
Ότι μίλησε με τον πάπα Λέοντα ΙΔ΄, ανακοίνωσε με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ,.
Οι υποψήφιοι για την προεδρία της Νότιας Κορέας ξεκίνησαν την προεκλογική τους εκστρατεία
Οι διεκδικητές της προεδρίας στη Νότια Κορέα ξεκίνησαν σήμερα την προεκλογική τους εκστρατεία με.
Η Πολωνία κλείνει προξενείο της Ρωσίας, αφού κατηγόρησε τη Μόσχα για δολιοφθορά
Το υπουργείο Εξωτερικών της Πολωνίας ανακοίνωσε σήμερα το κλείσιμο ενός προξενείου της Ρωσίας, αφού.