Πού συνεχίζονται οι διακοπές ρεύματος – Tι συμβαίνει με το νερό στα βόρεια προάστια

Προς το παρόν δεν γίνονται προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος, ανέφεραν νωρίτερα πηγές του ΑΔΜΗΕ.

Εξηγούσαν ότι από χθες το απόγευμα όλα τα φορτία του Συστήματος είναι διαθέσιμα από την πλευρά του Διαχειριστή, τόνιζαν ωστόσο ότι για όσο διάστημα παραμένει ο κίνδυνος από τη φωτιά, υπάρχει ετοιμότητα για περικοπές φορτίου προκειμένου να αποφευχθεί μεγαλύτερο πρόβλημα. Χθες ο ΑΔΜΗΕ προχώρησε σε κυλιόμενες διακοπές ρεύματος, λόγω των προβλημάτων που υπήρξαν στο ΚΥΤ Αγίου Στεφάνου, έχοντας ενημερώσει για κυλιόμενες διακοπές ρεύματος σε μια σειρά περιοχών της Αττικής.

Πού συνεχίζονται οι διακοπές ρεύματος
Οι διακοπές ρεύματος συνεχίζονται σε Αττική, Πελοπόννησο, Εύβοια, από βλάβες που οφείλονται κατά κύριο λόγο στην πυρκαγιά και τις ζημιές που έχει προκαλέσει στο δίκτυο.

Τι συμβαίνει με το νερό
Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΥΔΑΠ, στη βόρεια Αττική έχει υπάρξει μερική αποκατάσταση της υδροδότησης, με εξαίρεση τον Άγιο Στέφανο, το Πολυδένδρι καθώς και κάποιες περιοχές με μεγάλο υψόμετρο.

Δεδομένου ότι η υδροδότηση των παραπάνω περιοχών γίνεται έχοντας θέσει σε λειτουργία εφεδρικά συστήματα τροφοδότησης, η ΕΥΔΑΠ συνιστά στους κατοίκους των παραπάνω περιοχών να καταναλώνουν νερό με τη μέγιστη δυνατή σύνεση.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα