

Αποτελεί μια παρωδία το γεγονός ότι ορισμένες χώρες εξακολουθούν να μην έχουν επαρκή πρόσβαση σε εμβόλια κατά της Covid-19 για να ξεκινήσουν τους εμβολιασμούς των εργαζομένων στους τομείς υγείας και των πιο ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
“Η αύξηση της παραγωγής και η δίκαιη κατανομή παραμένουν τα σημαντικότερα εμπόδια για τον τερματισμό του οξυμένου σταδίου της πανδημίας Covid-19”, τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους.
“Είναι μια παρωδία το γεγονός ότι σε ορισμένες χώρες οι εργαζόμενοι στους τομείς υγείας και όσοι βρίσκονται σε ομάδες κινδύνου εξακολουθούν να μην έχουν λάβει καμία δόση εμβολίων”, συμπλήρωσε.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Νορβηγία: Αποεπενδύει από ισραηλινή εταιρεία λόγω εμπλοκής της σε εποικισμούς στη Δυτική Όχθη
Το νορβηγικό κρατικό επενδυτικό ταμείο, το μεγαλύτερο στον κόσμο με κεφάλαια ύψους περίπου 1,8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων,.
Ουκρανία: Η Ρωσία εξαπέλυσε 108 drones κατά τη διάρκεια της νύχτας μετά το αίτημα για εκεχειρία
Η Ρωσία εξαπέλυσε 108 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (drones) στη διάρκεια της νύχτας που.
Σάλος γύρω από το “δώρο” του Κατάρ προς τον Τραμπ: Το πολυτελές Boeing 747-8 Jumbo
Η πολεμική εντάθηκε χθες, Κυριακή, στις Ηνωμένες Πολιτείες γύρω από ένα αεροπλάνο που πρόκειται.
Ηρεμία στα σύνορα Ινδίας και Πακιστάν
Ηρεμία επικράτησε τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα κατά μήκος των συνόρων της Ινδίας.