

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) αναμένεται ότι θα δημοσιοποιήσει τις αξιολογήσεις τους, για την έκτακτη χρήση των δύο κύριων κινεζικών εμβολίων κατά της COVID-19, όπως επίσης και του εμβολίου της Moderna, μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, όπως δήλωσε σήμερα η βοηθός γενική διευθύντρια του αναφερόμενου οργανισμού Μαριάντζελα Σιμάο.
Η Σιμάο δήλωσε σήμερα, ότι η ανεξάρτητη επιτροπή του ΠΟΥ αξιολογεί το εμβόλιο της Moderna, αλλά και ένα εμβόλιο της κινεζικής Sinopharm, ενώ θα εξετάσει και ένα άλλο σημαντικό κινεζικό εμβόλιο που παρασκευάζεται από την by Sinovac Biotech, την επόμενη εβδομάδα.
«Έτσι, από την αρχή της επόμενης εβδομάδας ή στο τέλος της, θα έχουμε την τελική αξιολόγηση αυτών των τριών εμβολίων» σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια.
Σχετικά Νέα
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.