

Mέσα στο «ποτάμι» του κόσμου, που παραβρέθηκε στο σημερινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για τα δύο χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών, παρόντες ήταν και οι γονείς, συγγενείς και φίλοι των θυμάτων.
Ο Ηλίας Παπαγγελής, πατέρας της 19χρονης φοιτήτριας Αναστασίας, είπε: «Ζητάμε δικαιοσύνη, περισσότερο οξυγόνο, να φύγουμε από το σκοτάδι, να βγούμε στο φως. Να υπάρχει περισσότερη διαφάνεια και να γίνονται όλα με ασφάλεια και με τον τρόπο που πρέπει. Να μην έχουμε ποτέ ξανά Τέμπη».
Και ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του 26χρονου Δημήτρη, τόνισε: «Είναι μια ημέρα μνήμης, τιμούμε τα θύματα και το μήνυμα είναι ότι επιτέλους πρέπει να φτιάξουμε ένα κράτος δικαίου για να μην γίνονται ξανά τέτοιες μαζικές δολοφονίες».
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Τραγωδία στο Πειραιά: 19χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Ο 19χρονος ανασύρθηκε από την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά χωρίς τις αισθήσεις του Σύμφωνα.
Συνελήφθη άνδρας για απόπειρα αρπαγής τριών ανηλίκων στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας
Ένας αλλοδαπός άνδρας συνελήφθη στο Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής,.
Μαρκόπουλο: Ένοπλη ληστεία με λεία 20.000 ευρώ σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα(21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Μαρκόπουλο,.
Δημογραφικό: Τα «καμπανάκια» χτυπούν ασταμάτητα
Το ενημερωτικό δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) για το δημογραφικό με.