

Μετακίνηση με ταξί και ΙΧ. Αλλάζει από σήμερα Δευτέρα 24/05 ο απιτρεπόμενος αριθμός επιβαινόντων σε ΙΧ και ταξί. Δείτε τι προβλέπει η νέα ΚΥΑ.
Αλλάζει από σήμερα, Δευτέρα 24/05/2021, ο επιτρεπόμενος αριθμός των επιβατών στα ταξί (πλέον του οδηγού), σύμφωνα με την νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση.
Αυξάνεται από δύο που ήταν μέχρι τώρα, σε τρεις, ο επιτρεπόμενος αριθμός των επιβατών στα ταξί (πλέον του οδηγού), σύμφωνα με την νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, η οποία δημοσιεύτηκε το Σάββατο, 22 Mαΐου στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Ένα ακόμα μέτρο της άρσης του lockdown κατά της διασποράς του κορωνοϊού.
Συγκεκριμένα η νέα απόφαση ορίζει ότι στον κλάδο των μεταφορών:
Επιτρέπονται μέχρι τρεις επιβάτες πλέον του οδηγού σε ΕΔΧ οχήματα (ταξί, ειδικής μίσθωσης) και επιβατηγά Ι.Χ. καθώς και στα ΕΙΧ οχήματα με οδηγό έως 7 θέσεων.
Επιτρέπονται μέχρι τέσσερις επιβάτες πλέον του οδηγού σε ΕΔΧ οχήματα ειδικής μίσθωσης και επιβατηγά ΙΧ οχήματα με οδηγό 9 θέσεων.
Επιτρέπονται μέχρι 3 άτομα πλέον του οδηγού στα διπλοκάμπινα μικτής χρήσης και τύπου ΒΑΝ οχήματα.
Σχετικά Νέα
Συναγερμός στη Νέδα: Πατέρας και γιος έπεσαν σε χαράδρα – Ελικόπτερο για αεροδιακομιδή του ανηλίκου
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης στη Νέδα, στα σύνορα των νομών Ηλείας και.
Επιχείρηση διάσωσης δύο τουριστών στη Ρόδο
Σε εξέλιξη βρίσκεται, επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τη διάσωση δύο τουριστών, που είχαν εγκλωβιστεί.
Νέα Σμύρνη: «Τι έκανα» φώναζε ο πατέρας που μαχαίρωσε τον γιο του
Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη όταν ένας πατέρας.
Αγρίνιο: Ποινικές διώξεις για 40 θανάτους από κορονοϊό στο νοσοκομείο – Ποιες οι κατηγορίες
Ποινική δίωξη κατά του νοσοκομείου Αγρινίου για την υψηλή θνησιμότητα, στην διάρκεια της πανδημίας.