Πώς θα διαγράψετε τις φωτογραφίες σας από FaceApp μια για πάντα

Τα χρονολόγιά μας έχουν κατακλυστεί από φωτογραφίες των φίλων μας, που πειράζουν τις φωτογραφίες τους με το FaceApp, για να δουν πως θα μοιάζουν μετά από πολλές δεκαετίες.

Η νέα εφαρμογή έγινε αμέσως viral, μέχρι τη στιγμή της αποκάλυψης ότι η ρωσική εταιρεία που κρύβεται από πίσω της έχει μέσω των όρων χρήσης το δικαίωμα να χρησιμοποιεί για όσο καιρό θέλει και όπως εκείνη θέλει τις φωτογραφίες μας.

Υπάρχουν όμως τρία βήματα που αν τα ακολουθήσουμε θα διαγράψουμε μια για πάντα τις φωτογραφίες μας από τους σέρβερ της εφαρμογής:

α) Επιλέγετε Settings και στη συνέχεια Support και Report bug and send logs

β) Στέλνετε ένα αίτημα στην εφαρμογή να διαγραφούν όλα τα δεδομένα σας από τους server με τίτλο στο θέμα «Privacy»

γ) Τέλος, από τις ρυθμίσεις του κινητού αφαιρείτε το δικαίωμα πρόσβασης της εφαρμογής στις φωτογραφίες σας και στην συνέχεια προχωρείτε στη διαγραφή της εφαρμογής.

Σχετικά Νέα