

Ο υπουργός Οικονομίας της Πορτογαλίας Πέδρο Σίζα Βιέιρα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και τέθηκε σε αυτοαπομόνωση, ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ το γραφείο του.
Ο Βιέιρα είναι ο τρίτος υπουργός που βρίσκεται θετικός στον ιό μέσα σε μια εβδομάδα.
Βρισκόταν ήδη σε καραντίνα στο σπίτι του από το Σάββατο, προληπτικά, όταν βρέθηκε θετικός στον ιό ο υπουργός Οικονομικών Ζοάο Λεάο έπειτα από συνάντηση που είχε με ανώτερους αξιωματούχους της ΕΕ.
Στη συνάντηση αυτή, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, συμμετείχαν ο Σίζα Βιέιρα και ο πρωθυπουργός της χώρας Αντόνιο Κόστα.
Ο Σίζα Βιέιρα είναι ο τρίτος υπουργός που διαγιγνώσκεται θετικός την τελευταία εβδομάδα μετά τον Λεάο και την υπουργό Εργασίας Άνα Μέντες Γκοντίνιο.
Η Πορτογαλία, η οποία αυτή την περίοδο καταγράφει τα υψηλότερα, κατά μέσον όρο, κρούσματα κατά κεφαλήν σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ourworldindata.org, η οποία υποστηρίζεται από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 566.958 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 9.246 θανάτους και επέστρεψε σε λόκνταουν την Παρασκευή.
Σχετικά Νέα
-
Νέα συνάντηση μεταξύ Ουκρανίας, Ευρώπης και ΗΠΑ
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα (21/4), ότι οι.
Ο Πάπας πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο και καρδιακή ανεπάρκεια, λέει ο γιατρός του Βατικανού
Ο Πάπας Φραγκίσκος πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο και μη αναστρέψιμη καρδιακή ανεπάρκεια, ανέφερε ο.
Από εγκεφαλικό πέθανε ο Πάπας Φραγκίσκος
Ο Πάπας Φραγκίσκος άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο και μη.
Πάπας Φραγκίσκος – Μια 12ετής θητεία σε αριθμούς
Ο πρώην καρδινάλιος Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο της Αργεντινής εξελέγη πάπας στις 13 Μαρτίου 2013..