Πόρισμα για τον θάνατο Μαλένας και Ιριδας – Η πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Παραδόθηκε σήμερα το πόρισμα των ιατροδικαστών στις Αρχές και, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πόρισμα γίνεται αναφορά για ασφυκτικό θάνατο και στα δύο παιδιά, της 3,5 ετών Μαλένας και του βρέφους της οικογένειας, της 6 μηνών Ιριδας.

Οδικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος σχολίασε το πόρισμα που κατέθεσαν οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλoγριάς για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

“Ήταν από την αρχή δύσκολη η υπόθεση. Έχουμε ένα τριπλό θλιβερό περιστατικά. Έχουμε δύο αρχικές ιατροδικαστικές εκθέσεις και ένα πόρισμα που έρχεται τώρα να ρίξει περισσότερο φως με βάση την παραγγελία της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής σχετικά με τα αίτια θανάτου. Η πρώτη σκέψη είναι ότι υπάρχουν δύο διαφορετικές απόψεις. Η μία άποψη των Τσιόλα και Τσάκωνα, που έκαναν την αρχική ιατροδικαστική έκθεση και την νεκροψία των δύο παιδιών και ένα πόρισμα των κυρίων Καρακούκη και Καλογριά που διατυπώνει μια διαφορετική άποψη. Ποια θα πρέπει να επιλέξουμε και να υιοθετήσουμε από τις δύο και για ποιον λόγο;. Είναι η πρώτη απορία μου” είπε αρχικά ο συνήγορος της προφυλακισμένης για την δολοφονία της Τζωρτζίνας.

“Επιτρέπεται δεύτερος βαθμός κρίσης σε μια νεκροψία – νεκροτομή; Ποια είναι τα στοιχεία που έχει παραπάνω ένας επιστήμονας που παίρνει έγγραφα για να τα αξιολογήσει από αυτόν που έχει δει με τα μάτια του; Τρίτον, ακούω να λέγεται ότι σε αυτή την χώρα όλα λειτουργούν λάθος και στραβά, να δούμε αν είναι φυσιολογικό να έχουμε ένα πόρισμα, του οποίου το περιεχόμενο να έχει δημοσιοποιηθεί πριν ακόμη αυτό καλά – καλά συνταχθεί; Πώς είναι δυνατόν να ξέρει τις μεθόδους που ακολουθήθηκαν και το αποτέλεσμα του πορίσματος ο κ. Λέων; Πώς τα ξέρει; Εμείς δεν το έχουμε στα χέρια μας για να μπορέσουμε να το διαβάσουμε! Πώς το ξέρει ο κ. Λέων; Έχει πληροφορίες με τον κ. Καρακούκη και τον κ. Καλογριά;” πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα