

Η πολωνική εταιρεία κατασκευής πυρομαχικών Dezamet θα αυξήσει σημαντικά την παραγωγή της για να προμηθεύσει την Ουκρανία με τα επειγόντως αναγκαία πυρομαχικά που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.
Ο πρωθυπουργός Ματέους Μοραβιέτσκι έκανε την ανακοίνωση στον ραδιοφωνικό σταθμό RMF λίγο πριν από την επίσκεψη του Επιτρόπου Εσωτερικής Αγοράς της ΕΕ Τιερί Μπρετόν, που αναμένεται τη Δευτέρα. «Θέλουμε να πολλαπλασιάσουμε την παραγωγή το συντομότερο δυνατό», δήλωσε ο Μοραβιέτσκι.
Για τον σκοπό αυτό, θα τεθούν σε λειτουργία νέες γραμμές παραγωγής. Η Dezamet είναι θυγατρική της κρατικής αμυντικής εταιρείας Polska Grupa Zbrojeniowa (PGZ) και παράγει πυρομαχικά για πυροβολικό, όλμους και εκτοξευτές χειροβομβίδων.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Η Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος ξεκινά τις απολύσεις εργαζομένων στο γραφείο περιβαλλοντικής δικαιοσύνης
Η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (Environmental Protection Agency- EPA) έστειλε ειδοποιήσεις λύσης συμβάσεων εργασίας.
Πρόωρες βουλευτικές εκλογές σκέφτεται να κηρύξει ο Μακρόν
Ο Εμανουέλ Μακρόν διερευνά την πιθανότητα διάλυσης του κοινοβουλίου και διεξαγωγής πρόωρων εκλογών το.
Συναγερμός στη Ρωσία μετά από ισχυρή έκρηξη ανατολικά της Μόσχας
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η περιοχή Βλαντίμιρ της Ρωσίας, ανατολικά της Μόσχας, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε, ανέφερε το.
Λαγκάρντ: Ελπίζω ο Τραμπ να μην απομακρύνει τον Πάουελ
Η Ευρώπη δεν έχει αδικήσει τις ΗΠΑ στο εμπόριο, δήλωσε την Τρίτη η πρόεδρος.