

Ο απερχόμενος συντηρητικός πρόεδρος Αντρέι Ντούντα προηγείται οριακά στις προεδρικές εκλογές της Πολωνίας, καταδεικνύει exit poll, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στον δεύτερο γύρο.
Ο Ντούντα, σύμμαχος των κυβερνώντων εθνικιστών του κόμματος Νόμος και Δικαιοσύνη (PiS), εξασφαλίζει ποσοστό 50,4% των ψήφων, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ενώ ο φιλελεύθερος δήμαρχος της Βαρσοβίας Ραφάλ Τρσασκόφσκι, τον οποίο στηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το κεντρώο Πλατφόρμα Πολιτών (PO) συγκεντρώνει ποσοστό 49.6%.
Το έξιτ πολ που διενέργησε το ινστιτούτο Ipsos έχει περιθώριο λάθους +/- 2% για κάθε υποψήφιο.
Το ποσοστό συμμετοχής ανέρχεται σε 68,9%.
Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται αύριο Δευτέρα.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Η Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος ξεκινά τις απολύσεις εργαζομένων στο γραφείο περιβαλλοντικής δικαιοσύνης
Η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (Environmental Protection Agency- EPA) έστειλε ειδοποιήσεις λύσης συμβάσεων εργασίας.
Πρόωρες βουλευτικές εκλογές σκέφτεται να κηρύξει ο Μακρόν
Ο Εμανουέλ Μακρόν διερευνά την πιθανότητα διάλυσης του κοινοβουλίου και διεξαγωγής πρόωρων εκλογών το.
Συναγερμός στη Ρωσία μετά από ισχυρή έκρηξη ανατολικά της Μόσχας
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η περιοχή Βλαντίμιρ της Ρωσίας, ανατολικά της Μόσχας, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε, ανέφερε το.
Λαγκάρντ: Ελπίζω ο Τραμπ να μην απομακρύνει τον Πάουελ
Η Ευρώπη δεν έχει αδικήσει τις ΗΠΑ στο εμπόριο, δήλωσε την Τρίτη η πρόεδρος.