Πολιτική έκπληξη με τον Φειδία Παναγιώτου στην Κύπρο – Ποιος είναι ο YouTuber που μπαίνει στην Ευρωβουλή

“Σήμερα είναι ιστορική ημέρα όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά και για τον κόσμο όλο”, ανέφερε ο 24χρονος influencer, YouTuber, TikToker και ανεξάρτητος υποψήφιος Φειδίας Παναγιώτου αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Τα επίσημα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο νεαρός τερματίζει 3ος με μικρή διαφορά από τα δύο μεγάλα κόμματα της Μεγαλονήσου, ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και καταλαμβάνει μία από τις έξι έδρες της Κύπρου στην Ευρωβουλή, γεγονός το οποίο πανηγύρισε με πάρτι στην Πλατεία Ελευθερίας.

Ο ίδιος, στέρησε τη μία από τις δύο έδρες του ΑΚΕΛ και άφησε εκτός Ευρωκοινοβουλίου την ΕΔΕΚ.

Ειδικότερα, με βάση τα ποσοστά που διαμορφώθηκαν με καταμετρημένο το 80% των ψήφων, ισχύουν τα εξής:

ΔΗΣΥ 24,7% (2 έδρες)

ΑΚΕΛ 21,7% (1 έδρα)

Φειδίας Παναγιώτου 19,4% (1 έδρα)

ΕΛΑΜ 11.2% (1 έδρα)

ΔΗΚΟ 9,6% (1 έδρα).

H πρώτη αντίδρασή του

Ποιος είναι
Γιος παπά, χωρίς ιδιαίτερες σπουδές έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό λόγω της παρουσίας του στο Youtube και το TikTok, ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι δεν έχει ιδέα από πολιτική, αλλά θα κάνει ό,τι μπορεί, αν πάει στις Βρυξέλλες.

Όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στον Alpha Kύπρου, φορούσε σορτσάκι, σακάκι και τρεις γραβάτες.

Ο Φειδίας έχει περίπου 2,6 εκατ. συνδρομητές στο Youtube και κατά καιρούς προκάλεσε αντιδράσεις πέρισυ προσπαθώντας να ταξιδέψει σε όλη την Ινδία και την Ιαπωνία χωρίς να πληρώσει, ζητώντας μετρητά.

Κάποτε, έφτασε να κοιμάται σε sleeping bag, επί τρεις μήνες έξω από τα γραφεία της “SpaceX”, μέχρι να καταφέρει να αγκαλιάσει τον Έλον Μασκ.

 

 

Πηγή: TheToc

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα