

Το αποτρόπαιο γεγονός του πνιγμού ενός 36χρονου ανθρώπου στον Πειραιά ο οποίος σπρώχθηκε από το πλήρωμα επιβατηγού πλοίου σχολίασε στο twitter ο Νίκος Παππάς.
Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε χαρακτηριστικά: “Δε μπορώ να πω καλημέρα. Το βίντεο ανατριχιάζει. Πόσο κοστίζει η ανθρώπινη ζωή; Λιγότερο από ένα εισιτήριο; Αυτό λέει η ζυγαριά των αξιών μας πλέον;”
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Ζαχαριάδης που τόνισε: “Απανθρωπιά και απάθεια. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό που συνέβη στον Πειραιά. Ο πνιγμός του συνανθρώπου μας, μας συγκλονίζει και μας πληγώνει. Τα τέρατα και οι τερατώδεις συμπεριφορές δεν μπορεί να είναι ανεκτές και επιτρεπτές. Πάνω απ όλα ο άνθρωπος”.
Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κασσελάκης έγραψε στο twitter: “Δεν μπορεί αιώνες ανθρώπινης σκέψης να οδηγούν σε τόση απανθρωπιά. Η ζωή πρέπει να αποκτήσει ξανά αξία στη χώρα μας. Ζητάμε το αυτονόητο: να λειτουργήσει η δικαιοσύνη. Ευτυχώς υπάρχει το βίντεο από το Blue Horizon. Χωρίς αυτό, όλο το σύστημα θα μιλούσε σήμερα για «ατύχημα»”.
Παράλληλα, τη θλίψη του για το περιστατικό εξέφρασε με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι γίνονται όλες οι ενέργειες για την απόδοση ευθυνών.
Σχετικά Νέα
Μάκης Βορίδης για μεταναστευτικό: Κάποιος που είναι παράνομα στη χώρα πρέπει να τιμωρείται – Αυτό σημαίνει φυλακή
Για το μεταναστευτικό και τους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος των παράνομων μεταναστών μίλησε ο.
Α. Γεωργιάδης: Επαναστατικές παρεμβάσεις για υγεία και νοσηλευτές – Η μεγαλύτερη αναμόρφωση του ΕΣΥ
Προτεραιότητα του υπουργού Υγείας δείχνει να είναι η ενίσχυση του συστήματος Υγείας με νοσηλευτές.
Π. Μαρινάκης: Φοιτητές που συλλαμβάνονται για αξιόποινες πράξεις στα ΑΕΙ θα χάνουν άμεσα την ιδιότητα τους για δύο χρόνια
Οι φοιτητές που συλλαμβάνονται για αξιόποινες πράξεις στα πανεπιστήμια θα χάνουν άμεσα την ιδιότητα.
Συνάντηση Σωκράτη Φάμελλου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο
Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε χθες, Παρασκευή (9/5) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,.