

Δεν υπάρχουν ρωσικά στρατεύματα στην ουκρανική πρωτεύουσα, δήλωσε ο δήμαρχος του Κιέβου σήμερα. Σύμφωνα με τον ίδιο, η πρωτεύουσα κρατάει άμυνα έναντι των επιθέσεων.
«Όμως, ο στρατός μας, οι δυνάμεις επιβολής του νόμου και οι ομάδες άμυνας συνεχίζουν να εντοπίζουν και να εξουδετερώνουν τους δολιοφθορείς», έγραψε ο Βιτάλι Κλίτσκο στον λογαριασμό του στο Telegram, όπως μεταδίδει το Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Σχετικά Νέα
Αδέρφια Μενέντεζ: Ξεκίνησε η επανεξέταση που θα κρίνει αν θα αποφυλακιστούν έπειτα από 29 χρόνια
Ο δικαστής του Λος Άντζελες κλήθηκε να αποφασίσει την Τρίτη (12.05.2025) αν τα αδέρφια.
Τηλεφωνική επικοινωνία Μελόνι – Ερντογάν για το ουκρανικό
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι είχε απόψε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ.
Ο Τραμπ καλεί τη Fed να μειώσει τα επιτόκια
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε σήμερα, για ακόμη μια φορά, την αμερικανική.
Στην Τουρκία όλα τα βλέμματα για το ουκρανικό: Πώς διαμορφώνεται το τραπέζι των διαπραγματεύσεων – Το ΕΡΤΝews στην Κωνσταντινούπολη
Στην Κωνσταντινούπολη είναι στραμμένα τα βλέμματα όλου του πλανήτη καθώς πιθανότατα την Πέμπτη αναμένεται.