Πολάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πέφτει κάτω από 32% και η ΝΔ δεν πάει πάνω από 36%

Ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook μιλά για “μιλημένες” δημοσκοπήσεις της Νέας Δημοκρατίας και πως ο ΣΥΡΙΖΑ τις γνώριζε πριν ακόμα δημοσιευτούν.

Στην ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πως: «Από μια βδομάδα πριν ξέραμε, πως παρήγγειλε το Μαξίμου στο Γεράκη της OPINION μέτρηση με 40,1-19,9,γιατί δεν τους ικανοποίησε η μέτρηση της GPO που ήταν κι αυτή κατά παραγγελία».

Να σημειωθεί βεβαίως ότι ο Θωμάς Γεράκης είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας MARC που διενήργησε τη μέτρηση και όχι της OPINION όπως λέει ο Παύλος Πολάκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Κατά παραγγελία «έρευνα»,μόνιμα παρεπιδημούντων στο Μαξίμου «δημοσκόπων»!!!
Από μια βδομάδα πριν ξέραμε, πως παρήγγειλε το Μαξίμου στο Γεράκη της OPINION μέτρηση με 40,1-19,9,γιατί δεν τους ικανοποίησε η μέτρηση της GPO που ήταν κι αυτή κατά παραγγελία.
ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ,γιατί έχουμε και μείς μετρήσεις , πως ότι κερδίσατε στην πρώτη φάση της πανδημίας το έχετε ΧΑΣΕΙ πλήρως ,ΔΩΣΤΕ αν έχετε τα κότσια όλα τα στοιχεία (και τα ποιοτικά) των μετρήσεων !!!!
ΥΓ Α και που είστε: Το πάτωμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ήδη το 32,5-33 ,το ταβάνι σας είναι ήδη το 36-36,5 !!!! Κάντε μια βόλτα στα καφενεία και στις πλατειες και ελάτε να τα ξαναπούμε:»

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα