Πολάκης: Η αναπληρώτρια διοικήτρια νοσοκομείου την κοπανάει για να κάνει εκπομπές σε κανάλι

Ονομάζεται Φωτεινή Βρύνα και πρόσφατα διορίστηκε Αναπληρώτρια Διοικήτρια σε ένα από τα νοσοκομεία της χώρας που είναι και κέντρο COVID σήμερα το νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα».

Κι όμως κάθε Τρίτη και Πέμπτη βρίσκεται στο κανάλι Blue Sky καθώς στη 1 το μεσημέρι κάνει εκπομπή, ενώ είναι ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ η σύμβαση που έχει υπογράψει για τη θέση της.

Την καταγγελία για την απίστευτη αυτή περίπτωση έκανε o Παύλος Πολάκης με ανάρτηση του στο Facebook. Δείτε τι αναφέρει:

ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΡΥΝΑ- ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ-BLUE SKY !!!

-ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ που διόρισαν μια κομματική εγκάθετη (φωτό 1 το βιογραφικό της-ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ)

-ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ που η εν λόγω παραιτήθηκε από τη θέση του εκπαιδευτικού, (φωτό 2) επικαλούμενη σοβαρούς οικογενειακούς λόγους ή/και σοβαρούς λόγους υγείας (όπως αναφέρει η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας – έσβησα τα υπόλοιπα ονόματα λόγω GDPR) για να αναλάβει την επόμενη μέρα Αναπληρώτρια Διοικήτρια σε ένα από τα νοσοκομεία της χώρας που είναι και κέντρο COVID σήμερα

-.ΑΛΛΑ Η ΚΥΡΙΑ ΒΡΥΝΑ ….την κοπανάει κάθε Τρίτη και Πέμπτη στην 1 το μεσημέρι (ενώ είναι ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ η σύμβαση που έχει υπογράψει για τη θέση της)………ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ στο τηλεοπτικό σταθμό Bluesky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με καλεσμένους βέβαια “γαλάζιους” αστέρες!! (φωτό 3-6) Μάλλον πάει για Βουλευτης και δεν της φτάνουν τα ρουσφέτια στο Αττικο ,θέλει και γυαλί να μας ενημερώνει για τα έργα της!!!!

ΥΓ να θυμίσω πως η εν λόγω απερίγραπτη ,στην προηγούμενη της προσπάθεια να βγει Βουλευτης, έβγαινε στον Αυτιά ως εκπρόσωπος των τριτέκνων ενώ έχει ΔΥΟ παιδιά….

ΝΤΡΟΠΗ ΚΙΚΙΛΙΑ ,ΝΤΡΟΠΗ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ!!! Η ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ Η ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ!!!!!

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα