

«Έπρεπε να ήμουν κι εγώ καλεσμένος, να δεις γλέντι και τραγούδι και απευθείας συνδέσεις και σηκωμένα φρύδια και τηλεεισαγγελείς και λοιπά ζαρζαβατικά».
Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, τις φωτογραφίες και τα βίντεο από το γλέντι του προέδρου του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσού, εν μέσω πανδημίας, οι οποίες προκάλεσαν εισαγγελική παρέμβαση.
Στο υστερόγραφο ο Π. Πολάκης αναφέρει: «Πολύχρονος Δημήτρη Βερβεσέ, ειλικρινά όμως δεν περίμενα να πάρεις τέτοια θέση ως ΔΣΑ για την πορεία του Πολυτεχνείου… Σε θυμόμουνα ΠΑΣΠίτη, εξελίχθηκες όμως σε ΚΙΝΑΛ».
Σχετικά Νέα
Β. Κικίλιας στη συνάντηση με ΠΝΟ: Θα συνεργαστούμε με εντιμότητα και ειλικρίνεια προς όφελος των ναυτικών και της ναυτιλιακής κοινότητας
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) συνάντηση εργασίας του.
Ανάρτηση Κ. Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα: Στόχος μας η συλλογική πρόοδος να μετατρέπεται σταδιακά και σε ατομική προκοπή
«Τα στοιχεία του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2024 καταγράφουν μία σημαντική υπεραπόδοση της εθνικής.
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Να ελεγχθεί άμεσα η «περιστρεφόμενη πόρτα» διαφθοράς ΝΔ – εταιρειών και «Ομάδας Αλήθειας»
«Οι αποκαλύψεις του Τύπου, σχετικά με την “περιστρεφόμενη πόρτα” που έχει στήσει η κυβέρνηση.
Σ. Φάμελλος: Όσα επικοινωνιακά τρικ και αν επιστρατεύσει ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα σταματήσει την κατάρρευση του
Ανάρτηση για τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.