Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Ο Λένον διέλυσε τους Beatles

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ ισχυρίστηκε πως εκείνος «ήθελε να συνεχίσει» να παίζει με τους Beatles όταν το συγκρότημα προκάλεσε σοκ στους θαυμαστές του μόλις ανακοινώθηκε η διάλυσή του στο 1970.

Ο σταρ ο οποίος θεωρείται ότι ήταν εκείνος που προκάλεσε τη διάλυση του συγκροτήματος, δήλωσε σε νέα του συνέντευξη πως ο Τζον Λένον ήταν ο «υποκινητής» του «διαζυγίου».

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ μίλησε για το ζήτημα στο επικείμενο επεισόδιο του BBC Radio 4, με σειρά συνεντεύξεων υπό τον τίτλο «Η πολιτιστική ζωή».

Σύμφωνα με τον Guardian, o τραγουδοποιός και τραγουδιστής είπε «Δεν ξεκίνησα τη διάλυση. Ο Τζόνι το έκανε». «Αυτή ήταν η μπάντα μου, η δουλειά μου, η ζωή μου, κατά συνέπεια εγώ ήθελα να συνεχίσουμε».

Μιλώντας για τις φήμες ότι ο ίδιος προκάλεσε τη διάσπαση της μπάντας ο ΜακΚάρτνεϊ είπε: «Έπρεπε να ζήσω με αυτό γιατί αυτό είδαν οι άνθρωποι. Το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να πω «όχι».

«Δεν είμαι αυτός που προκάλεσε τη διάλυση», είπε. «Ω, όχι, όχι. Ο Τζον μπήκε στο δωμάτιο μια μέρα και είπε ότι φεύγω από τους Beatles. Αυτό υποκινεί τη διάσπαση ή όχι; »

Οι τελευταίοι μήνες των Beatles πρόκειται να βρεθούν στο επίκεντρο ενός νέου τηλεοπτικού ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία του Πίτερ Τζάκσον. Με τίτλο Get Back, η σειρά κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα.

Η συνέντευξη του McCartney στο BBC θα μεταδοθεί στις 23 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα