

Τις θέσεις των τριών πρώτων αντιπροέδρων αναμένεται να καταλάβουν κατά σειρά οι βουλευτές της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, Χαράλαμπος Αθανασίου και Θανάσης Μπούρας. Στην θέση του τέταρτου αντιπροέδρου αναμένεται να εκλεγεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας και στην θέση του πέμπτου αντιπροέδρου ο βουλευτής του ΚΚΕ Βασίλης Λαμπρούλης.
Θέσεις αντιπροέδρων δικαιούνται και η Ελληνική Λύση, καθώς και η ΜεΡΑ25.
Μετά την εκλογή του προέδρου και των αντιπροέδρων του Κοινοβουλίου μπαίνουμε στο κύριο μενού, τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.
Θα ξεκινήσουν το Σάββατο 20 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα με την ομιλία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Η διαδικασία θα είναι τριήμερη. Θα κλείσει την Δευτέρα το βράδυ με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών και την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.
Με πληροφορίες από τον ΑΝΤ1
Σχετικά Νέα
Πλεύση Ελευθερίας: Στήριξη στον αγώνα των πολιτών για περιβαλλοντική δικαιοσύνη στην Κέρκυρα
“Μετά την Πάτρα και τη στήριξη των κατοίκων της Αιγιάλειας και της Επιτροπής Αγώνα.
Συγχαρητήρια Κ. Μητσοτάκη στο νέο Ρουμάνο πρόεδρο: «Ανυπομονώ να συνεργαστούμε»
Μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον Νικουσόρ Νταν για τη.
Ν. Ανδρουλάκης: Πανανθρώπινος στόχος η διεθνής αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
Η διεθνής αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου είναι πανανθρώπινος στόχος, τόνισε, από.
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Όργιο αστυνομικής αυθαιρεσίας σε καταστήματα των Εξαρχείων
Την έντονη διαμαρτυρία του εκφράζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή τις καταγγελίες.