

Σε δίκη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκε ο επιφανής τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας που συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ στο κέντρο της Αθήνας.
Σε βάρος του καλλιτέχνη ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο και της οδήγησης υπό την επήρεια οινοπνεύματος.
Ο τραγουδιστής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με χειροπέδες και φορώντας κουκούλα και γυαλιά, ενώ συνοδευόταν από τον δικηγόρο του, Χαράλαμπο Λυκούδη. Ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού φαίνεται να δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη.
Ο κατηγορούμενος φέρεται να μην αποδέχεται πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν για το περιστατικό και συγκεκριμένα ότι δεν σταμάτησε στο σήμα της Τροχαίας και πως προσπάθησε να διαφύγει τον έλεγχο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι δεν κατάλαβε ότι οι αστυνομικοί τού έκαναν σήμα να σταματήσει και πως κατευθύνθηκε αμέσως σε κοντινό σημείο όπου υπήρχε δεύτερο μπλόκο.
Σχετικά Νέα
Ραφήνα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες σε πρατήριο καυσίμων
Όχημα τύπου βαν τυλίχθηκε στις φλόγες εντός πρατηρίου καυσίμων στη λεωφόρο Μαραθώνος στη Ραφήνα..
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.