Ποια είναι τα πράγματα που δεν πρέπει αγοράσεις online στην καραντίνα;

Το δεύτερο lockdown που επιβλήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες στην χώρα μας φαίνεται ότι έχει επηρεάσει πολύ την ψυχολογία των πολιτών, καθώς είναι κοντά στην αγαπημένη εποχή των Χριστουγέννων, η οποία είναι άκρως συνδεμένη με ατελείωτα ψώνια και σπάταλες αγορές.

Ποιες είναι όμως οι αγορές που θα ήταν υπερβολικό να κάνεις ενώ βρίσκεται σε καραντίνα;

  1. ΟΧΙ Έπιπλα

Και δεν μιλάμε για όλα τα έπιπλα, αλλά κυρίως για τα μεγάλα έπιπλα. Μπορείς να φανταστείς να αγοράζεις καινούργιο καναπέ χωρίς να τον έχεις δει και να τον έχεις δοκιμάσει; Μπορείς να αγοράσεις τραπεζαρία χωρίς να έχεις δει το υλικό της και την αίσθηση που έχει; Ελπίζουμε η απάντηση σε όλα αυτά να είναι όχι!

2. ΟΧΙ Στρώμα

Ο ύπνος είναι εξαιρετικά σημαντικός για την υγεία σου και η ποιότητα του στρώματος κάνει πραγματική διαφορά στο πόσο καλά κοιμάσαι. Το άνετο στρώμα είναι πολύ προσωπική υπόθεση και εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων. Δεν μπορείς με τίποτα να είσαι σίγουρος για το εάν είναι καλό και άνετο για σένα ένα στρώμα εάν δεν ξαπλώσεις πάνω του.

Απ’ την άλλη, εννοείται πως μπορείς να αγοράσεις μικρά έπιπλα όπως ένα βοηθητικό τραπέζι, έναν καλόγερο, ένα φωτιστικό ή ακόμα και μια καρέκλα γραφείου, ειδικά εάν δουλεύεις απ’ το σπίτι και δεν έχεις. Θα σε σώσει!

3. ΟΧΙ Ακριβά κοσμήματα

Μπορεί να μπαίνεις στον πειρασμό να αγοράσεις αυτό το τέλειο διαμαντένιο βραχιόλι που είναι σε προσφορά, αλλά πίστεψέ μας, ειδικά εάν η προσφορά είναι μεγάλη, δύσκολα θα είναι όντως διαμάντι.

4. ΟΧΙ Ποδήλατο

Ναι σίγουρα έχεις μπει στον πειρασμό. Τους βλέπεις όλους να κυκλοφορούν με το ποδήλατό τους και θέλεις κι εσύ ένα. Δυστυχώς, όμως, δεν σου προτείνουμε να αγοράσεις online ποδήλατο για χίλιους δυο λόγους, εκτός αν ξέρεις ότι έχεις χρησιμοποιήσει και δοκιμάσει ένα συγκεκριμένο μοντέλο και παραγγείλεις αυτό. Διαφορετικά δεν μπορείς να ξέρεις εάν ένα ποδήλατο είναι άνετο και κατάλληλο για σένα.

Σχετικά Νέα