

Πανελλαδική στάση εργασίας θα πραγματοποιήσει η ΠΟΕ-ΟΤΑ σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουνίου, από τις 7:00 έως τις 12:00, και συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ίδια ημέρα έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, στην πλατεία Κλαυθμώνος
Η συνδικαλιστική οργάνωση των υπαλλήλων στους δήμους ζητεί συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεωδορικάκο, προκειμένου να εκθέσει τα αιτήματα του κλάδου. Σε αυτά περιλαμβάνονται η κατάργηση του θεσμικού πλαισίου που επιτρέπει τις ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών των δήμων, οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες των ΟΤΑ, η διατήρηση του καθεστώτος ασφάλισης των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων και του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, καθώς και η κατάργηση της διάταξης που επιτρέπει στους δήμους να ενοικιάζουν τον μηχανολογικό εξοπλισμό τους σε εργολάβους για να τους αναθέτουν υπηρεσίες (π.χ. καθαριότητα κ.λπ.).
«Η στάση που θα κρατήσει ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, θα είναι καθοριστική για τις περαιτέρω αποφάσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ», τονίζεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.
Σχετικά Νέα
Νεκρός 81χρονος στο αλιευτικό του σκάφος στην Αιδηψό
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής 11 Μαΐου 2025, μέσα στο.
Ρήγμα στα ταξί για το «σκνίπα pass» – Αλλαγή στάσης από την Πανελλήνια Ομοσπονδία
«Γυρνάς μ’ ένα ταξί μέσα στη νύχτα…» λέει το γνωστό τραγούδι του Κώστα Μακεδόνα,.
Έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος στη Νέδα με νεκρό το 4χρονο αγόρι – Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα στην περιοχή της Νέδας.