Ποδηλατόδρομος 5,5 χλμ. στην παραλία της Γλυφάδας

Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Γλυφάδας πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της και μαζί ολοκληρώνεται και ο ποδηλατόδρομος που θα το διατρέχει. Αυτός θα έχει μήκος 3,5 χιλιόμετρα και μαζί με τις διακλαδώσεις στους βραχίονες προς τη θάλασσα και στις μαρίνες θα φτάσει τα 5,5 χιλιόμετρα.

“Στη Γλυφάδα μας κάνουμε ορθοπεταλιά για να γίνουμε σύντομα η πρωτεύουσα του ποδηλάτου”, δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου και στη συνέχεια τόνισε μεταξύ άλλων: “Ήδη έχουμε ολοκληρώσει και είναι στη διάθεση κάθε ποδηλάτη μία σύγχρονη, ασφαλής και πανέμορφη διαδρομή, δίπλα στην παραλία μας. Το έργο έγινε στο πλαίσιο της ανάπλασης όλου του παραλιακού μετώπου, με τρόπο ήπιο και βιώσιμο. Θα συνδεθεί και με την πόλη, πάνω από την παραλιακή και τη Βουλιαγμένης. Σύντομα θα παρουσιάσουμε το ολοκληρωμένο σχέδιο, πάνω στο οποίο δουλεύουμε ακατάπαυστα”.

Και κατέληξε λέγοντας: “Η βιώσιμη αστική κινητικότητα είναι σταθερά στο επίκεντρο των προσπαθειών μας για μια πόλη σύγχρονη, λειτουργική και φιλική για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα