

«Καθορίστηκαν και τα κατάλληλα μέτρα για την επιτυχία της πανελλαδικής γενικής απεργίας της ΓΣΕΕ στις 9 Νοεμβρίου 2022 στην οποία βεβαίως συμμετέχει και η Ομοσπονδία μας», αναφέρει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.
Κεντρικός στόχος είναι η έναρξη διαπραγματεύσεων για υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας από 1/1/2023 με αύξηση 12% σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, σύμφωναμε την ανακοίνωση.
Για το λόγο αυτό θα στείλει τα αιτήματά της προ τα αρμόδια υπουργεία, «ώστε να αποφευχθεί το απαράδεκτο φαινόμενο των προηγούμενων ετών, να υπογράφονται οι συμβάσεις στο τέλος του έτους και όχι στην αρχή».
Επίσης η ΠΝΟ στην ανακοίνωσή της, τονίζει πως θα συνεχιστούν οι έλεγχοι στα πλοία για διαπίστωση της ορθής εφαρμογής των ΣΣΕ και της νομοθεσίας.
Σχετικά Νέα
Μαρκόπουλο: Ένοπλη ληστεία με λεία 20.000 ευρώ σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα(21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Μαρκόπουλο,.
Δημογραφικό: Τα «καμπανάκια» χτυπούν ασταμάτητα
Το ενημερωτικό δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) για το δημογραφικό με.
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.