

Για «πολλαπλά κρούσματα κορωνοϊού covid-19 το τελευταίο δεκαήμερο σε πλοία της ακτοπλοΐας» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.
Η ΠΝΟ σημειώνει ότι «μέσω του Ειδικού Τμήματος Επιθεώρησης, Παρακολούθησης και Ελέγχου έχει έρθει σε επικοινωνία με τις λιμενικές Αρχές και με την Υπηρεσία Υγειονομικού (ΥΥ) του Λιμενικού ζητώντας την άμεση λήψη όλων των απαραίτητων και ενδεικνυόμενων μέτρων και την εφαρμογή των επιβαλλόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων, για να προστατευθούν αποτελεσματικά, τόσο τα μέλη του πληρώματος, όσο και οι επιβαίνοντες κάθε πλοίου».
«Η κρισιμότητα της όλης κατάστασης και των περιστάσεων δεν αφήνουν κανένα περιθώριο εφησυχασμού και ολιγωρίας. Ζητούμε την άμεση παρέμβαση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και όλων των αρμοδίων, για την αποσόβηση δυσμενέστερων επιπτώσεων για την προστασία όλων» προσθέτει στην ανακοίνωσή της η ΠΝΟ.
Σχετικά Νέα
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.