

Εκατοντάδες άτομα βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στο Α` Νεκροταφείο Αθηνών, όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο ετήσιο μνημόσυνο για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Φίλοι, γνωστοί, άνθρωποι του μπάσκετ και του αθλητισμού, αλλά και απλοί πολίτες, θυμήθηκαν τον κορυφαίο Έλληνα παράγοντα, που απεβίωσε στις 10 Ιουνίου 2018, σε ηλικία 89 ετών.
Ο «ισχυρός άνδρας» του μπασκετικού Παναθηναϊκού και υιός του εκλιπόντος, Δημήτρης, έφθασε από τους πρώτους, όπως και ο προπονητής των «πρασίνων», Ρικ Πιτίνο, αλλά και παίκτες της ομάδας μπάσκετ. Παρόντες, επίσης -μεταξύ άλλων- ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση επτά ετών σε άνδρα που οδηγούσε μεθυσμένος και παρέσυρε ζευγάρι και το παιδί τους
Καταδικάστηκε ο οδηγός που παρέσυρε πριν από έναν χρόνο με το αυτοκίνητό του μία έγκυο γυναίκα, τον σύζυγό της και το δίχρονο.
Στα ίδια επίπεδα με πέρσι ο αριθμός εισακτέων στα ΑΕΙ
Στους 68.788 θα ανέλθει ο συνολικός αριθμός εισακτέων σπουδαστών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το.
Συνελήφθησαν τρία άτομα που έκλεβαν κινητά τηλέφωνα από καταστήματα – Προσποιούνταν τους διανομείς
Μέσα από ανακοίνωσή της, η ΕΛ.ΑΣ γνωστοποίησε ότι τρεις άνδρες συνελήφθησαν για κλοπές κινητών τηλεφώνων από καταστήματα και.
Τραγωδία στην Ηλεία: Αυτοψία στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 4χρονος – Διερευνώνται ο συνθήκες της μοιραίας πτώσης
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για να εξακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες.