Πλήθος κόσμου στη διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης

Δεύτερη ημέρα λειτουργίας της 88ης διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης με χιλιάδες συμμετοχές εκθετών από Ελλάδα και άλλες 25 χώρες, και από το πρωί μικροί και μεγάλοι- περιηγούνται στα περίπτερα.

Ουσιαστικά από σήμερα λόγω και των χθεσινών αυξημένων μέτρων και της πιο δύσκολης πρόσβασης στο κέντρο της πόλης, το κοινό μπορεί να βρεθεί στη διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης.

Οικογένειες με μικρά παιδιά περιηγούνται σήμερα στο εκθεσιακό κέντρο που είναι γεμάτο με εκθέματα, ενδιαφέροντα αφιερώματα, περίπτερα, με αρκετούς κρατικούς φορείς. Το εισιτήριο κοστίζει πέντε ευρώ και με αυτό μπορεί κανείς να παρακολουθήσει και τη συναυλία της ημέρας. Ωράριο λειτουργίας: Σάββατο-Κυριακή 10.00-22.00 και Δευτέρα από τις 16.00 μέχρι τις 22.00.

Σήμερα στις 21.00 έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί ένα φαντασμαγορικό σόου με 500 drone που θα πετούν πάνω από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

πηγή:ertnews.gr
Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα