

Επιπλέον 6.845 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε χθες, Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, το υπουργείο Υγείας του Καναδά. Με βάσει αυτά τα στοιχεία, ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί στη χώρα της βόρειας Αμερικής φθάνει τους 528.354.
Το ίδιο διάστημα, άλλοι 172 ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας να φθάνει από τη 15η Ιανουαρίου, όταν είχε εντοπιστεί η πρώτη μόλυνση, τους 14.597 ως τώρα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.
Στον Καναδά άρχισε εκστρατεία εμβολιασμού του πληθυσμού τη 14η Δεκεμβρίου, ωστόσο σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων δεν αναμένεται να έχει απτό αποτέλεσμα στην επιδημιολογική κατάσταση προτού περάσουν αρκετοί μήνες.
Σχετικά Νέα
Υπουργική διάσκεψη στο Βερολίνο για την ενίσχυση των ειρηνευτικών επιχειρήσεων του ΟΗΕ
Η Υπουργική Διάσκεψη του ΟΗΕ στο Βερολίνο για τις Ειρηνευτικές Επιχειρήσεις ολοκληρώθηκε με τη.
Η Εσθονία ανέφερε παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου από ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος
Οι εσθονικές ένοπλες δυνάμεις ανέφεραν ότι ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος παραβίασε τον εναέριο χώρο της.