Πλ. Κλαυθμώνος, 7 μ.μ.: Σήμερα το μαζικό «όχι» στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις

Μαζικό αναμένεται να είναι το συλλαλητήριο σήμερα, Πέμπτη, στις 7 το απόγευμα στην Πλ. Κλαυθμώνος, απέναντι στο νομοσχέδιο που έφερε στη Βουλή ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και η κυβέρνηση της ΝΔ. Το συλλαλητήριο διοργανώνουν η ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις, ενώ συμμετέχουν και οργανώσεις της αριστεράς, φορείς και συλλογικότητες.

Μεταξύ άλλων, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί όλες και όλους στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 19:00, στη συγκέντρωση ενάντια στο αντιδημοκρατικό νομοσχέδιο “Δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις” που ψηφίζεται σήμερα.

Σε ξεχωριστή συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 8 το βράδυ της Πέμπτης καλεί το ΠΑΜΕ.

Υπενθυμίζεται ότι μαζική ήταν η διαδήλωση της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας, ενάντια στο χουντικής κοπής νομοσχέδιο Χρυσοχοϊδη, όπου χιλιάδες κόσμου πορεύτηκαν προς τη Βουλή, με κύριο σύνθημα «το δικαίωμα στη διαδήλωση είναι υπόθεση όλων μας – Ούτε σκέψη για απαγόρευση των διαδηλώσεων!».

Το πρωί της Τετάρτης 8/7 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση και πορεία από την ΑΔΕΔΥ, ενώ την ίδια μέρα συγκέντρωση πραγματοποίησαν στα Προπύλαια, εργατικά κέντρα, ομοσπονδίες και συνδικάτα που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ στον τομέα του Δημοσίου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα