

Στην απολογία της στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτήθηκε και για τη σχέση της με τον εν διαστάσει σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, Μάνο Δασκαλάκη.
Η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας είπε στην ανακρίτρια για το κατηγορητήριο ότι «έχω χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα από τη φυλακή».
Στις ερωτήσεις που έγιναν στην Ρούλα Πισπιρίγκου για την υπόθεση της Πάτρας από την ανακρίτρια, υπήρξε αναφορά και στον Μάνο Δασκαλάκη, για τον οποίο μέσα από τα κρατητήρια είχε εκφράσει το παράπονό της πως δεν την έχει στηρίξει και ότι ο ίδιος φοβάται μη μπει στη φυλακή με τον πατέρα του.
Αυτή τη φορά η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε για τη διαδρομή της σχέσης της με τον Μάνο Δασκαλάκη, χωρίς να αφήνει ωστόσο κάποια αιχμή σε βάρος του στην ανακρίτρια.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.
Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς μέσα σε λίγη ώρα
Τρία τροχαία ατυχήματα, με διαφορά λίγης ώρας το ένα από τα άλλα, συνέβησαν χθες,.