

Στο Πήλιο, σπίτια θάφτηκαν, αυτοκίνητα παρασύρθηκαν και κατέληξαν στη θάλασσα. Το οδικό δίκτυο έχει καταστραφεί σε πάρα πολλά σημεία, με τα τα χωριά να είναι αποκλεισμένα χωρίς νερό, ρεύμα και φάρμακα για τις ευπαθείς ομάδες.
Αυτή τη στιγμή καταβάλλεται προσπάθεια από ειδικό τμήμα του στρατού να αποκατασταθεί η οδική συγκοινωνία του νότιου Πηλίου με το Βόλο με πτυσσόμενη γέφυρα μήκους τουλάχιστον 30 μέτρων.
Πρόκειται για μία προσωρινή λύση μέχρι να επισκευαστεί η γέφυρα των Καλών Νερών που καταστράφηκε λόγω της κακοκαιρίας Daniel.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.