

Στο Πήλιο, σπίτια θάφτηκαν, αυτοκίνητα παρασύρθηκαν και κατέληξαν στη θάλασσα. Το οδικό δίκτυο έχει καταστραφεί σε πάρα πολλά σημεία, με τα τα χωριά να είναι αποκλεισμένα χωρίς νερό, ρεύμα και φάρμακα για τις ευπαθείς ομάδες.
Αυτή τη στιγμή καταβάλλεται προσπάθεια από ειδικό τμήμα του στρατού να αποκατασταθεί η οδική συγκοινωνία του νότιου Πηλίου με το Βόλο με πτυσσόμενη γέφυρα μήκους τουλάχιστον 30 μέτρων.
Πρόκειται για μία προσωρινή λύση μέχρι να επισκευαστεί η γέφυρα των Καλών Νερών που καταστράφηκε λόγω της κακοκαιρίας Daniel.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Μείωση 30%-80% στις τιμές συνταγογραφούμενων φαρμάκων
Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε χθες Κυριακή πως σήμερα θα υπογράψει εκτελεστικό διάταγμα με σκοπό.
Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Στον εισαγγελέα ο 71χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 45χρονο γιο του – Για ατύχημα κάνει λόγο ο πατέρας
Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 71 ετών άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι χθες, Κυριακή.
Κρήτη: Σεισμός 4,1 Ρίχτερ τα ξημερώματα στα νοτιοδυτικά του νησιού
Σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 05:17, σε απόσταση 328 χλμ..
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε σταθμευμένο αυτοκίνητο- Ζημίες σε άλλα δύο ΙΧ
Στις φλόγες τυλίχτηκε αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Δευτέρας 12 Μαΐου. Λίγα λεπτά πριν από τις 04:00,.