

«Η κυβέρνηση μπορεί να μη βρήκε το ένταλμα πριν την αντισυνταγματική εισβολή στο σπίτι του κ. Ινδαρέ που ψάχνει εδώ και τέσσερις μέρες όλη η Ελλάδα, αλλά ανακάλυψε το πτυχίο του κ. Διαματάρη. Ποτέ δεν είναι αργά», αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.
Και προσθέτουν:
«Ως προς την ουσία της υπόθεσης, ο κ. Διαματάρης εμφανιζόταν ψευδώς ως πτυχιούχος και παραβίασε το Σύνταγμα έχοντας επιχειρηματική δραστηριότητα αν και υπουργός. Σήμερα, ένα μήνα μετά, ανακάλυψε κάποια επιστολή που δήθεν πιστοποιεί τις σπουδές του, την οποία όμως δεν έβρισκε όταν του ζητούσαν όλοι να δώσει απαντήσεις και στοιχεία για το πλαστό βιογραφικό του».
«Ωστόσο, αφού η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη ζητάει και τα ρέστα, ενδεχομένως και από τα φιλικά της ΜΜΕ που έκραξαν τη fake αριστεία, αν κανείς άλλος δεν ανταποκριθεί μπορεί κάλλιστα να ζητήσει η ίδια μία συγγνώμη από τον κ. Διαματάρη αποκαθιστώντας τον ως υπουργό», καταλήγουν.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.