

Έγκριση για τη χρήση του εμβολίου σε παιδιά ηλικίας από πέντε ετών και άνω πρόκειται να ζητήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες η Biontech τις επόμενες εβδομάδες. Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε καλό δρόμο σύμφωνα με δύο από τα κορυφαία στελέχη της εταιρείας που μίλησαν στο Der Spiegel σύμφωνα με το Reuters.
Τις επόμενες εβδομάδες θα καταθέσουμε τα αποτελέσματα της δοκιμής μας σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών σε ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο και θα ζητήσουμε έγκριση του εμβολίου σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα, επίσης εδώ στην Ευρώπη”, δήλωσε η διευθύντρια του ιατρικού τμήματος Oezlem Tuereci.
Επίσης πρόσθεσε ότι τα τελικά στάδια παραγωγής προσαρμόζονται ώστε το εμβόλιο να περιλαμβάνει χαμηλότερη δόση ειδικά για παιδιά από το κλασικό εμβόλιο. Αυτή τη στιγμή το εμβόλιο που έχει αναπτύξει από κοινού με τη Pfizer έχει εγκριθεί για ενήλικες και για παιδιά άνω των 12 ετών.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Τα μέλη της Ακαδημίας Κινηματογράφου θα υποχρεώνονται στο εξής να βλέπουν τις υποψήφιες ταινίες για να τις βραβεύουν με Όσκαρ
Η Ακαδημία Κινηματογράφου που απονέμει τα βραβεία Όσκαρ ανακοίνωσε σήμερα ότι τροποποιεί τους κανόνες.
Το Χάρβαρντ προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Τραμπ για τις περικοπές χρηματοδότησης
Σε μετωπική σύγκρουση με τον Λευκό Οίκο οδηγείται το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, το οποίο κατέθεσε.
ΗΠΑ: Μεσίστιες οι σημαίες σε ένδειξη πένθους για τον πάπα Φραγκίσκο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα δημόσια.
Ζελένσκι: Περιμένουμε σαφή απάντηση από τη Ρωσία στην πρόταση για νέα εκεχειρία σε μη στρατιωτικές υποδομές
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε απόψε ότι θέλει μια «σαφή απάντηση» από.