Πέτσας : H διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μία Οδύσσεια

Με μία άνευ προηγουμένου περιπέτεια οι συνέπειες της οποίας δεν έχουν αρθεί ακόμα χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας την διαχείριση της κυβερνητικής εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, ως απάντηση σε ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την οικονομία.

Ο κ. Πέτσας χαρακτήρισε την πρωθυπουργία του Αλέξη Τσίπρα ως μία σύγχρονη Οδύσσεια η οποία παρατάθηκε επί τεσσεράμισι χρόνια επειδή ο κ. Τσίπρας δεν ήθελε να αφήσει την καρέκλα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι η οδύσσεια περιελάμβανε την καθίζηση της οικονομίας,, την επιβολή μέτρων λιτότητας 10 δισεκατομμυρίων ευρώ , την επιβάρυνση με 100 δισεκατομμύρια ευρώ στην παρούσα γενιά και την επόμενη πετώντας στα σκουπίδια τις θυσίες τους, και την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας. «Εξαιτίας αυτών των γεγονότων, οι Ελληνες αποδοκίμασαν τον κ. Τσίπρα στις εκλογές» κατέληξε.

Ο κ. Πέτσας δήλωσε ότι μπορεί ο κ. Τσίπρας να εύχεται την επιβολή μέτρων για να ευνοηθεί ο ίδιος, αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη βαδίζει προς την αντίθετη κατεύθυνση, αφού μείωσε ήδη κατά 22 % τον ΕΝΦΙΑ.

Σχετικά Νέα