

Τι είπε για το Oruc Reis
Τις προθέσεις και τις κινήσεις της κυβέρνησης έναντι της τουρκικής προκλητικότητας περιέγραψε το πρωί του Σαββάτου ο Στέλιος Πέτσας. «Είμαστε μακριά από τη Χάγη και αυτό που θέλουμε είναι να προχωρήσουμε τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με την Τουρκία και αν υπάρξει θετικό έδαφος να ξεκινήσουν οι διερευνητικές επαφές με την Τουρκία» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας στο Open, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στο παρασκήνιο της εισόδου του τουρκικού πλοίου, Oruc Reis στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, ανήμερα της επετείου των Ιμίων. «Την πορεία του Oruc Reis την παρακολουθούσαμε από την ώρα που μπήκε στα δικά μας θαλάσσια ύδατα και για αυτό στείλαμε το Νικηφόρο Φωκά». Πρόσθεσε μάλιστα ότι στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες.
Όσον αφορά το προσφυγικό, επανέλαβε ότι θα προχωρήσουν οι κλειστές δομές καθώς και η αποσυμφόρηση των νησιών.
Αναφορικά με την προστασία της πρώτης κατοικίας απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να μπουν στη ρύθμιση που λήγει στις 30 Απριλίου, ενώ για την αύξηση του κατώτατου μισθού είπε ότι αυτή θα συζητηθεί τον Ιούνιο.
Σχετικά Νέα
Το ΠΑΣΟΚ για την επιτυχία της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών: Βαθιά ριζωμένο το πόλο στο αθλητικό dna και στην κουλτούρα των Ελλήνων
«Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών για το υπέροχο πασχαλιάτικο δώρο που προσέφερε.
Σωκράτης Φάμελλος: Συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών
Στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο World Cup στην Κίνα, από την Εθνική Ομάδα.
Ν. Κακλαμάνης: Τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης απέδειξαν ότι έχουν λαμπρό μέλλον
Τα συγχαρητήριά του στις εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών για το χρυσό και.
«Ημέρα χαράς, αγάπης και δύναμης! Χριστός Ανέστη!» – Ευχές Κυρ. Μητσοτάκη για το Πάσχα
Τις ευχές του για το Πάσχα έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μία ανάρτηση στο.