

Αντιδημοκρατική ενέργεια χαρακτήρισε ο Στέλιος Πέτσας τη διαμαρτυρία που έγινε για τις καταλήψεις, έξω από το σπίτι του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, περίπου 50 άτομα πέρασαν έξω από το σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στην Καλλιθέα, όπου πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα υπέρ των καταλήψεων και αποχώρησαν. «Αντιδημοκρατικές ενέργειες, όπως η σημερινή στο σπίτι του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, δεν πτοούν την κυβέρνηση», δήλωσε ο κ. Πέτσας.
«Πολύ περισσότερο δε, όταν το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ενισχύουν την απαίτηση των πολιτών να μπει τέλος σε αυτές τις τραμπούκικες συμπεριφορές», συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφερόμενος στη διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του κ. Χρυσοχοΐδη.
Σχετικά Νέα
-
ΚΚΕ: Ο πρωθυπουργός ζητά από τους χαμηλοσυνταξιούχους και τα ΑμεΑ να «βολευτούν» με 250 ευρώ τον χρόνο
Σε συνθήκες που η ακρίβεια σπάει κόκαλα, η κυβέρνηση, αντί για πραγματική μείωση φόρων.
ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα Μητσοτάκη: «Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα»
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.
Τ. Θεοδωρικάκος: Στόχος η ισχυρή παραγωγική ανάπτυξη με δημοσιονομική σταθερότητα
“Η ισχυρή ανάπτυξη με τη συμβολή όλων των πολιτών, δημιουργεί ισχυρά πλεονάσματα που αξιοποιούνται.