

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ερωτηθείς για την πιθανότητα ενός νέου lockdown στην Αττική, απάντησε ότι «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο».
Ωστόσο, επισήμανε πως «όπως είπε και ο πρωθυπουργός, προσερχόμενος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο σήμερα, είμαστε έτοιμοι κάθε φορά να ακολουθούμε τις συμβουλές των ειδικών και να επιβάλλουμε εάν χρειάζεται τοπικά lockdown, εκεί που τα στατιστικά στοιχεία, σύμφωνα με όλα τα δεδομένα που παίρνουμε και τις οδηγίες που παίρνουμε και από την Ευρώπη, συνιστούν να έχουμε τέτοιου είδους μέτρα».
Ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε μία καλή θέση σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες και πρόσθεσε πως «για να το διατηρήσουμε αυτό θα πρέπει σε τοπικό επίπεδο να περιχαρακώνουμε τα κρούσματα, όπως για παράδειγμα στην Κοζάνη, και σε γενικό επίπεδο, σε όλη την επικράτεια, να εφαρμόζουμε τα ήδη πολλά μέτρα που έχουμε πάρει».
Είπε στη συνέχεια, σχετικά με τα μέτρα για τον κορωνοϊό που ελήφθησαν στο Παρίσι, ότι «είναι ένα χαρακτηριστικό καμπανάκι για όλους μας», για να συμπληρώσει πως «καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να περιφρουρήσουμε αυτό που έχουμε στην Ελλάδα».
Σχετικά Νέα
Στ. Παπασταύρου: “Σεβόμαστε τις αποφάσεις του ΣτΕ – Στόχος μας να ξεκινήσει η οικοδομική δραστηριότητα με ασφάλεια δικαίου”
“Η κυβέρνηση της ΝΔ προχωρά σε μια ιστορική πολεοδομική μεταρρύθμιση, την τελευταία πιο εκτεταμένη.
Συνάντηση Γ. Γεραπετρίτη με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ στην Αττάλεια
Συνάντηση με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε είχε στην άτυπη σύνοδο των ΥΠΕΞ.
Στις εγκαταστάσεις των ΕΛΤΑ ο υφ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Με επίκεντρο την πρόοδο της εξέλιξης του στρατηγικού πλάνου μετασχηματισμού και ανάπτυξης των Ελληνικών.
Α. Διαμαντοπούλου: Αντιστροφή της πραγματικότητας και επανάληψη εξαγγελιών χωρίς περιεχόμενο, από την κυβέρνηση
Για απόπειρα αντιστροφής της πραγματικότητας από τη ΝΔ και την Ομάδα Αλήθειας, μίλησε η.