Πετρούπολη: Συνελήφθησαν μαθητές Γυμνασίου μετά από καταγγελία ότι απείλησαν να ληστέψουν συνομήλικο τους

Έξι μαθητές Γυμνασίου συνελήφθησαν εχθες αργά το απόγευμα από τις αστυνομικές Αρχές στην Πετρούπολη . Σύμφωνα με τον πατέρα ενός εκ των συλληφθέντων, ο γιος του, μαθητής της Β Γυμνασίου, βρισκόταν με τους φίλους του στην Πετρούπολη όταν μπροστά τους εμφανίστηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Κλήθηκαν να μεταβούν στο σημείο έπειτα από τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση ότι τα μέλη της συγκεκριμένης παρέας φέρονται να προσπάθησαν να τον ληστέψουν, συγκεκριμένα να του πάρουν το κινητό.

«Εγώ ξέρω το παιδί μου, δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα . Μίλησα μαζί του και μου είπε, μπαμπά δεν έχω κάνει κάτι. Έχω τρελαθεί. Είναι δυνατόν να κρατάνε στο Τμήμα 12 και 14 ετών παιδιά;» αναφέρει ο πατέρας του παιδιού στο protothema.gr.

Οι μαθητές του Γυμνασίου μεταφέρθηκαν από το Α.Τ Πετρούπολης στην Διεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και πρόκειται να παρουσιαστούν σε λίγη ώρα ενώπιον του εισαγγελέα ανηλίκων.

Ο πατέρας του ανήλικου συλληφθέντα πρόκειται, όπως λέει, να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, αφενός διότι, «ο γιος μου δεν έκανε απολύτως τίποτα, αφετέρου «γιατί είναι απαράδεκτο να έχουν στα κρατητήρια τόσο μικρά παιδιά».

protothema.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα