

Νέα διακοπή προκλήθηκε στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, μετά τα έγγραφα που κατάθεσε συμπληρωματικά.
Ο Πέτρος Φιλιππίδης, λαμβάνοντας εκ νέου το λόγο από το δικαστήριο, προσκόμισε κάποια συμπληρωματικά έγγραφα τα οποία στρέφονται κατά του συνηγόρου των δύο γυναικών που τον καταγγέλουν.
«Απευθυνόμενος προς το δικαστήριο σας θέλω να συμπληρώσω ότι ήρθαν στα χέρια μου έγγραφα από τα αποδεικνύεται ότι ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μίντζιας συνήγορος της πρώτης και της τρίτης καταγγέλλουσας έχει συστήσει εταιρία μαζί με τον αδελφό της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Ηλία Παπαχαραλάμπους. Πρόκειται για εταιρία διαχείρισης καλλιτεχνών. Εκπροσωπεί την τις κύριες Δροσακη, Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, αλλά και την κορη της Εβελίνας Παππουλια, Αφροδίτη Λιάντου η οποία έκλεισε μόλις χθες χορηγικό πακέτο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πετρος Φιλιππίδης θέλοντας να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του περί οργανωμένου σχεδίου.
Κατά τη συνήγορο του Κική Μπακιρτζίδου έδρα της εταιρίας είναι το γραφείο του κ. Μιντζια. «Σκοπός της εταιρίας είναι η προβολή και η προώθηση των καλλιτεχνών» συμπλήρωσε η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη που διάβασε αναλυτικά όσα αναφέρονται στο σαιτ του πρακτορείου. «Έχει πελάτες στο σαιτ mega, alpha, star. Ποιος έχει τη δύναμη στα μέσα;» είπε η κα. Πακιρτζίδου.
Ξέσπασμα από Παπαχαραλάμπους
Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του Πέτρου Φιλιππιδη και της συνηγόρου του, η Αννα Μαρια Παπαχαραλάμπους που βρίσκεται στη δικαστική αίθουσα σηκώθηκε αρκετές φορές φανερά εκνευρισμένη για όσα ακούστηκαν.
«Είναι οργανωμένο, υποκινούμενο, το κίνητρο είναι το χρήμα. Είναι οικονομικό το θέμα» επανέλαβε ο Πέτρος Φιλιππίδης.
Πρόεδρος: Τα έγγραφα αφορούν το συνήγορο κ. Μιντζια. Θεωρείτε ότι πίσω από το οργανωμένο σχέδιο είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος;
Φιλιππίδης: Δεν έχω να προσθέσω κάτι περαιτέρω.
«Καταθέτω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση»
«Κάθομαι και ακούω τους 8 τελευταίους μήνες να εφευρίσκει κίνητρα στον αέρα. Ο κατηγορούμενος δεν έχει το θάρρος να πει το όνομα μου. Αυτός ειναι ο κατηγορούμενος, αυτός ηταν πάντα. Είμαι μαχόμενος δικηγόρος επι 23 χρόνια. Η οικογένεια μου είναι νομική οικογένεια. Όλοι έχουν να λένε για το ήθος και την αξιοπρέπεια μου. Με λυπεί το γεγονός ότι το δικαστήριο επιτρέπει αυτές τις τοποθετήσεις. Έρχεται ένας κατηγορούμενος δειλός. Καταθέτω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στον Πέτρο Φιλιππίδη» είπε ο κ. Μίντζιας ο οποίος φυσικά βρίσκεται εντός της αιθούσης κι άκουσε τον Φιλιππίδη να του καταλογίζει οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης.
Το δικαστήριο διέκοψε ξανά.
Σχετικά Νέα
Πέντε μαθητές Λυκείου κατανάλωσαν αλκοόλ σε σχολική εκδρομή – 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – Συνελήφθησαν 12 καθηγητές
Ακόμη ένα περιστατικό μέθης ανηλίκων σημειώθηκε κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής Λυκείου, στη λίμνη Πλαστήρα. Ένας εκ των.
Τηλεφώνημα για βόμβα σε σχολείο στον Καρέα
Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία, όταν άγνωστος τηλεφώνησε στο ΑΤ Βύρωνα, αναφέροντας ότι θα εκραγεί.
Ελληνικό: Εισαγγελική παρέμβαση για επείγουσα προκαταρκτική έρευνα – Οι νέες κινήσεις του Ανθρωποκτονιών
Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για τους μυστήριους θανάτους της ηλικιωμένης.
Θανατηφόρο τροχαίο στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας – Νεκρός 16χρονος μοτοσικλετιστής
Πάνδημη θλίψη προκαλεί στην Πρέβεζα ο θάνατος 16χρονου σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε το.