

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, μία 63χρονη γυναίκα πήγε την περασμένη Δευτέρα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και κατήγγειλε ότι η 34χρονη πρώην νύφη της μαζί με τον νυν σύζυγό της ασκούν σωματική βία στα δύο της εγγόνια.
Όπως ανέφερε πολλές φορές έχει δει τον 11χρονο και την 7χρονη να έχουν μώλωπες και πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στην κακοποίησή τους.
Η ίδια κατέθεσε μήνυση τόσο στην πρώην νύφη της όσο και στον νυν σύζυγό της.
Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν εντοπίσει το ζευγάρι για να το συλλάβουν ενώ εξετάζουν την υπόθεση.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες της Eθνικιστικής Νεολαίας – Στη φυλακή και δεύτερος κατηγορούμενος
Στη φυλακή οδηγείται και δεύτερος κατηγορούμενος για την υπόθεση της εγκληματικής συμμορίας, η οποία.
ΕΛΑΣ: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Νομική – 7 προσαγωγές
Πρωινές ώρες σήμερα προσήχθησαν 7 άτομα τα οποία ταυτοποιήθηκαν μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης.
Χαλκιδική: Σφοδρή χαλαζόπτωση κατέστρεψε καλλιέργειες ελιάς
«Άσπρισαν» χθες το απόγευμα από την έντονη χαλαζόπτωση πολλές ορεινές περιοχές της Χαλκιδικής, με τους ελαιοπαραγωγούς να.
Χανιά: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων – Βρέθηκαν με πλαστά χαρτονομίσματα 80.000 ευρώ
Σε μια μεγάλη αποκάλυψη κυκλώματος που εμπορευόταν ανθρώπους και διακινούσαν παράλληλα εκατοντάδες πλαστά χαρτονομίσματα,.