

Ο Τσετ Γουόκερ απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών, βυθίζοντας στο πένθος το NBA, καθώς ήταν ένας άκρως αγαπητός άνθρωπος σε όλους.
Ο «Jet» είχε τιμηθεί το 2012 ως Hall of Famer μαζί με άλλες κορυφαίες προσωπικότητες του NBA, όπως οι Μάικλ Τζόρνταν, Σκότι Πίπεν, Ντένις Ρόντμαν, Φιλ Τζάκσον, Τόνι Κούκοτς και Τζέρι Κράουζ.
Αγωνίστηκε στους Σίξερς και ήταν ένας από αυτούς που κατάφερε να σπάσει την κυριαρχία των Σέλτικς, από τα στοιχειωμένα 60s, έχοντας στο πλευρό του άξιους συμπαραστάτες όπως τους Γουίλτ Τσάμπερλεϊν, Χαλ Γκριρ και Μπίλι Κάνινγκχαμ.
O Γουόκερ είχε 18.2 πόντους, 7.1 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής.
Σχετικά Νέα
Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Νετανιάχου: «Έχουμε την ίδια γραμμή σε όλα τα θέματα»
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ γνωστοποίησε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό.
Ο ευρωπαϊκός Τύπος αποχαιρετά τον “Πάπα του λαού”
Ο ευρωπαϊκός Τύπος αποτίνει σήμερα σχεδόν ομόφωνα φόρο τιμής στον πάπα Φραγκίσκο, την επομένη.
Γουίτκοφ: Στη Ρωσία εντός της εβδομάδας ο απεσταλμένος του Τραμπ
Ο Αμερικανός απεσταλμένος Στιβ Γουίτκοφ προβλέπεται να ταξιδέψει αυτήν την εβδομάδα στη Μόσχα, ανακοίνωσε.
ΗΠΑ: Η Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος ξεκινά τις απολύσεις εργαζομένων στο γραφείο περιβαλλοντικής δικαιοσύνης
Η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (Environmental Protection Agency- EPA) έστειλε ειδοποιήσεις λύσης συμβάσεων εργασίας.