

Ο Ιάπωνας συνθέτης Ριουίτσι Σακαμότο, πρωτοπόρος της ηλεκτρονικής μουσικής ο οποίος είχε συνθέσει μουσική για πολλές ταινίες, πέθανε στις 28 Μαρτίου σε ηλικία 71 ετών από καρκίνο που είχε διαγνωστεί το 2020, ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα του στον επίσημο ιστότοπό του.
«Έζησε με τη μουσική μέχρι το τέλος», προσέθεσε σε μια ανακοίνωση, όπου εξηγεί πως ο καλλιτέχνης είχε εκφράσει την επιθυμία η κηδεία του να πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Ένα από τα πιο γνωστά δημιουργήματά του είναι το «Merry Christmas, Mr Lawrence», soundtrack για την ομώνυμη ταινία («Καλά Χριστούγεννα, Κύρια Λώρενς») με τον Ντέιβιντ Μπόουι.
Σχετικά Νέα
Ισραήλ: Ο επικεφαλής εσωτερικής ασφάλειας κατηγορεί τον Νετανιάχου για «προσωπική πίστη» – Νετανιάχου: «Λέει ψέματα»
Ο επικεφαλής των ισραηλινών υπηρεσιών εσωτερικής ασφαλείας, του Σιν Μπετ, που παύθηκε από τον.
Τα σενάρια για τη διαδοχή του Πάπα Φραγκίσκου – Οι καρδινάλιοι που θεωρούνται επικρατέστεροι υποψήφιοι
Μια δημοφιλής ρήση στους κύκλους του Βατικανού είναι ότι αν «μπαίνεις σε ένα κονκλάβιο.
Βαρθολομαίος για εκδημία Πάπ Φραγκίσκου: Στάθηκε φίλος και συμπαραστάτης του Οικουμενικού πατριαρχείου, γνήσιος φίλος της Ορθοδοξίας
«Μέσα στην ατμόσφαιρα της απόλυτης πασχαλινής χαράς, σήμερα το πρωί, Δευτέρα της Διακαινησίμου εβδομάδος,.
Για τρεις μέρες σε λαϊκό προσκύνημα θα τεθεί η σορός του πάπα Φραγκίσκου
Η σορός του πάπα Φραγκίσκου πρόκειται να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα για τρεις ημέρες..